Dovolte mi oslovit v tomto předvánočním čase všechny lidi dobré vůle s prosbou o pomoc při hledání láskyplného domova pro neslyšící fenečku Thajského ridgebacka narozenou 13.11.2007 Pokud máte srdce na dlani, stabilní a klidné zázemí, dostatek času a uvědomujete si všechna úskalí spojená s poskytnutím domova pro hluché štěňátko, kontaktujte přímo mně na tel.čísle 607 816 884 nebo chovatelku malé Clear na 606 453 189. V případě zájmu mohu poslat fotku. Fenečka je krásná, má sytou červenou barvu a je odchovávána v rodinném prostředí. Pouze pro seriózní, vážné zájemce, kteří by jí dali šanci prožít krásný život!
Mozna byste mela zkusit tuto nabidku dat na forum nejakeho webu pro neslysici...sami neslysi a tak se mozna radi nekoho podobneho ujmou...
Zkuste se domluvit s někým ze stránek www.psiduse.cz pomáhají hledat nové domovy nechtěným pejskům nebo pejskům z utulku.Já osobně jsem znala pejsky kteří našli nové domovy.
Na ČT má jít od ledna nějaký pořad, kde budou pejskům hledat nové domovy, možná by i oni mohli pomoci najít někoho, kdo by se jí ujal a věnoval jí dostatek času, mohlo by se zkusit je oslovit, alespoň by se o ní dozvědělo více lidí a věřím tomu, že by si jí někdo rád vzal...