Zdravím všechny přispěvatele do našeho fóra.
Jak jste si jistě všimli, příspěvky, které zasíláte se zobrazují ihned, nikdo je nekontroluje ani necenzuruje. Výhodou je rychlost, váš příspěvek je ihned zobrazen, nikdo vás nenutí se podepisovat, zveřejňovat vaši mailovou adresu atd.
Za to se od vás očekává alespoň minimální dávka slušnosti a sebekontroly. Fórum je tu pro vás, chovatele. Začátečník, nebo ten kdo má nějaký problém se zeptá, zkušený chovatel mu odpoví. Pomáháte si zkrátka sami. Lide z vedení klubu také jistě na některé otázky odpoví, není to však jejich povinnost. Fórum je na téma psi, kavalíři, chovatelství. Není to bulvár. Chtěl bych vás touto cestou poprosit o následující:
* Pokud je název tématu třeba 'Rozdělené barvy na MV', držte se ho. Diskuze o zahraničních rozhodčích měla už být jako nové téma. Všem se nám to pak bude lépe hledat.
* Pokud se nechcete podepisovat, dobře, nutit vás nikdo nebude, pak ale nejmenujte ostatní.
* A vůbec, zdržte se prosím osobních útoků. V tématech 'Rozdělené barvy na MV' a 'Plemeník,jak na to' , se vší úctou, někteří diskutující se opravdu předvedli. To jsme to těm nováčkům a ostatním návštěvníkům ukázali jaká jsme parta. Pro podobné věci používejte, pokud si to nedokážete vyříkat osobně, mail, telefon, nebo deníček ale ne toto fórum.
Z posledního tématu jsem odstranil to, co s ním nesouvisí a nebo mně nepřipadá korektní. Dělám to za rok práce na tomto webu poprvé a pevně doufám, že s vaší pomocí a pochopením i NAPOSLED. Vyhneme se tím tomu, že tato diskuze bude striktně moderovaná a na každou otázku či odpověď budeme čekat, až ji někdo zodpovědný povolí zobrazit.
Pěkný den,
_Libor Král_
Omlouvám se všem, kterých se mé příspěvky nebo spíše odpovědi dotkly, ale anonymnímu pisateli není kam odpovědět... Podobné debaty se mi vždycky protivily a nikdy jsem se do nich nezapojovala, protože většinou nejsou hodny slušného člověka, ale tentokrát mi to nedalo, protože mám pocit, že pokud se neozve názor druhé strany, bude to vypadat jako tichý souhlas s tím, že je to s naší "partou", jak jste nás nazval, skutečně tak špatné. Je otázkou, zda by jste smazal příspěvky Amálky i v případě, že by na ně nikdo nereagoval. Pokud by tam zůstaly - mlčení je souhlas!
Ještě jednou se omlouvám, na veřejné fórum to skutečně nepatřilo, neměla jsem se nechat unést, ale odpovědět nebylo možno jinam.
Z vašich příspěvků jsem smazal jen ty, které reagovaly na ten anonym. Ztratily by se totiž souvislosti. Takže to mazání nebylo namířeno na Vás.
Odpověď na vaši otázku: ano, smazal. Přemýšlel jsem o tom už včera. A měl jsem to také včera udělat. Ale jak jsem již psal, raději bych to nedělal nikdy a pevně doufám, že už nebudu muset.
_Libor Král_