Cavalier King Charles Spaniel
klub Čech, Moravy a Slezska

← Zpět na seznam témat
78  |  0  Ing. Olga Záleská, 19.3.2008 @ 11:28
55587125d8337fba37310729eecbfcd8
0

Jsem sponzorem soutěže o nejlepšího veterána (pes i fena) za rok 2007. Sponzoruji poháry, shromáždila jsem potřebné podklady, provedla vyhodnocení, výsledky předala. Veškeré materiály včetně originálů průvodních dopisů přihlášených jsou u mne připraveny ke kontrole.

Díky velkorysosti klubu Cavalier King Charles Spaniel Čech, Moravy a Slezska budou poháry nejlepším veteránům (vždy 3 nej psům i fenám) za rok 2007 předány na Klubové výstavě v Kutné Hoře v sobotu 3.5.2008.

Stane se tak proto, neboť druhý klub, jehož jsem členem, a který tuto soutěž vyhlásil, odmítl zveřejnit neseškrtanou výsledkovou listinu. Vedení klubu KKCHŠ Praha požadovalo odstranění jmen psů, jejichž majitelé nejsou členy klubu KKCHŠ Praha, dokonce i odchovů z KKCHŠ Praha vlastněných nyní členy klubu druhého. Pod takto "upravené" výsledky se podepisovat nehodlám. Pro předání pohárů mi paní Jiřina Severová jménem vedení klubu KKCHŠ Praha nabídla neoficiální prostor o přestávce na oběd během klubové výstavy. Nepřijala jsem jej.

Naprosto nechápu nepřátelské chování klubu KKCHŠ Praha vůči členům druhého klubu a nyní i vůči mně.

Domnívala jsem se, že jde o staré psy, ale ve skutečnosti je to malicherná hra v naší kotlině. Nevím o co.

Olga Záleská

14  |  0  vladena, 19.3.2008 @ 13:26
58c413fb84bc8b33a4f997ce6bfea1ca
0

Dobry den, naprosto s vami souhlasim. Ani ja tento postoj nechapu a nechapu i jine veci, ale o tech se zde nebudu zminovat.Ja si myslim, ze by mel byt ohodnoceny kazdy zdravý , cilý , radostny a behajici veteran kavalir, ktery se vystav ucastni , a to bez ohledu, na to jakeho klubu ja panicek clenem. Myslim, ze nas spojuje jedina vec a tou je prave , aby takovych kavaliru bylo co nejvice.Tedy naopak podporovat tyto souteze a spolupracovat.
Sice to sem nepatri, ale jeste bych rada dodala, ze by meli byt zprisnene podminky pro chovne jedince ( povinna, ne doporucena vysetreni).

28  |  0  Dana Tošenovjanová, 19.3.2008 @ 20:03
457e3b88643380ee2f55ac74dc503b05
0

Nedá mi to a musím reagovat na příspěvek paní Ing.Záleské.
Soutěž Nejlepší veterán jsme se rozhodly vyhlásit právě proto ,aby jsme viděly více našich kavalířích dědečků a babiček ve výstavních kruzích.Přispělo k tomu i ČMKU ,kdy se může na výstavách s veteránem dosáhnout i Veterán šampion .Tato soutěž má svá pravidla ,je pro členy klubu.Paní Ing.Záleská znala nebo by měla znát pravidla podle kterých se řídíme i v jiných soutěžích.Pokud se jí toto nelíbilo,měla sponzoring odmítnout .Případně si vyhlásit svou soutěž ,se svými pravidly.Nikdo tady nechce poškodit Veterány z druhého klubu.Jsem osobně velice ráda ,že se tolik vystavují a ukazují tu krásu i v pozdním věku.Majitelům patří opravdu poblahopřát.Ale tohle je soutěž pro členy KKCHŠ Praha.Tato soutěž je u nás již druhým rokem .V loňském roce byli oceněni úspěšní pejsci i fenky .Letos bohužel díky Vám je soutěž Nejlepší Veterán pes a fena v troskách.

Opravdu nemám nic proti členům druhého klubu,jistě mají také svá pravidla v soutěžích a dodržují je.Pokud tedy chcete bourat bariéry vyhlaště soutěž pro všechny majitele kavalírů bez ohledu na klubovou příslušnost .Je to skvělý nápad a určitě se bude líbit.Přeji hodně štěstí.

78  |  0  Ing. Olga Záleská, 19.3.2008 @ 23:16
55587125d8337fba37310729eecbfcd8
0

Vážená paní Tošenovjanová,
skutečně jsem chybovala, když jsem od přihlášených nevyžadovala notářsky ověřenou kopii potvrzení o zaplacených členských příspěvcích za rok 2007 do KKCHŠ Praha. A seznam členů nemám k dispozici. Kdo JE a kdo NENÍ ten, praštíme ho koštětem...Dnes už jasně vidím, podle jakých diskriminačních pravidel se řídí soutěže v KKCHŠ Praha a díky tomuto fóru to možná vidí i další.
Na Váš povzdech, že díky mně je soutěž v troskách, lze nereagovat vůbec nebo použít peprný výraz či se mírně pousmát. V Troskách jsem leda já sama, ale už se sbírám !
Výsledky soutěže jsem zveřejnila, ryze demokraticky nabízím všem možnost kontroly a poháry budou předány v Kutné Hoře. S pozdravem "Zvičina je hora a my jsme ze Dvora" (abych nepropagovala jenom Trosky a Horu Kutnou)
Olga Záleská.
Těm, kteří si nebudou moci ocenění převzít osobně, na vlastní náklady pošlu pohár poštou.

-  |  0  vladena, 19.3.2008 @ 23:39
D914b368935a06a485908c35a12c7e32
0

Mozna by nebylo od veci zverejnit aktualni seznam clenu. To znamena min. kazdy mesic.Jen me mrzi , ze v druhem klubu neni zavedeno DF.

1  |  0  Aneta M., 20.3.2008 @ 12:18
5f84654ace6ffbd5bd6fb5631377b9e7
0

Je naprosto běžné že tyto soutěžě se týkají pouze členů klubu, tak je to i v naši chovatelské soutěži. Takto to funguje pokud vím i u jiných plemen.
Pokud vám to nebylo řečeno je to chyba, seznam členů si nikdo z prstu nevycucá. Ale lepší je ptát se předem, než teď dělat zmatky.

-  |  0  vladena, 20.3.2008 @ 14:33
0

Dobry den,
Seznam clenu si sice nikdo z prstu nevycuca, ale nebylo by od veci , kdyby na strankach byl.

-  |  0  Hana Kamenická, 20.3.2008 @ 14:43
0

Dobrý den.
Vzhledem k tomu, že i klub chovatelů KKCHŠ se musí řídit zákonem na ochranu osobních údajů, nemyslím si, že by bylo možné, aby zveřejnil seznam svých členů bez jejich předchozího souhlasu.

Hana Kamenická

Pokud chcete reagovat na předcházející přispěvky, musíte se přihlásit a nebo zaregistrovat.