Zítra je termín pro zájemce inzerce, či propagace v klubové ročence. Ráda bych se dozvěděla, jakým způsobem se bude ročenka distribuovat, zda ji obdrží všichni členové klubu zdarma, nebo jen ti, kdo si ji zakoupí (a přibližně za kolik ?), případně zda touto ročenkou bude nahrazen povýstavní katalog letošních našich klubových výstav. Podle toho by se pak případně odvíjel můj zájem o konkrétní větší inzerci mé chovatelské stanice v této ročence. Může mi toto někdo prosím zodpovědět?
Myslím, že by to zajímalo i ostatní chovatele. Děkuji předem za vyjádření.
Ti, kteří si zadali prezentaci, dostanou ročenku zdarma. Pokud jde o cenu ročenky pro ostatní: je to první vydání, takže můžeme jen odhadovat. Pro členy klubu bude zcela jistě se slevou (předpokládám, ale opravdu jen předpokládám 100,-Kč).
Za ročenkou stojí pan Krenk a HelpServis, takže tam se můžete dozvědět víc. Můj osobní názor: mělo by se stát ctí a prestiží mít v ročence prezentaci CHS nebo plemeníka.
Vzhledem k tomu, že ne všichni si umí prezentaci připravit, tak se samozřejmě snažíme maximálně pomoct a z dodaných podkladů vytvoříme prezentaci a postupně ji doladíme.
Povýstavní katalog bude stejný, jako ze začátku tohoto roku a dostanou ho všichni vystavovatelé. V ročence budou navíc fotografie vystavovaných psů.
Děkuji moc za bleskurychlé informace. Lenka ž.