Prosímvás, nikde jsem zatím nenašla propozice na tyto závody v roce 2009, pokud už byly sepsané, prosím o odkaz a pokud ne, tak který měsíc se zhruba konají a kde?
Ještě vloni jsem se snažila domluvit opět s Renatou Půhonou z Jičína-a přislíbila,že se zeptá,jestli by opět MR pořádali.ALE,není to pouze na ní,ale na celém cvičáku,jestli budou souhlasit a opšt nás "přifaří" ke svým závodům. Závody v Jičíně jsou v plánu až 5.9.2009,jak jsem vyčetla z kalendáře,ale jestli udělají i MR kavalírů,to asi nevědí ani oni.Záleží na tom,jestli už to Renata nadhodila a oni souhlasili nebo ne.Můžeš dát přímý dotaz na stránky Jičína a třeba se ti někdo ozve. Jinak-já se ptala všude možně,ale buď už svý závody pořádají a mají s tím svých starostí dost a prý málo sponzorů,nebo na to prý zatím nejsou zavedeni. Tedy ptala jsem se na cvičácích celé Moravy. Odkud jsi?? Z jakého cvičáku??? Nechtěli byste to pořádat třeba vy??? Poháry vždy sponzoruje klub kavalírů. Vždy to pořádala pí. Lenka Železná a ,i když to již letos nepořádá,jistě ti ráda poradí!Nejdřív se ale optej v Jičíně,jak to vypadá.Klidně bych to pořádala sama,ale na cvičák nechodím a nejsem ani v žádné OSA,tak nemájm kde. Guricová Pavlína
Já se momentálně se psy stěhuji do Prahy, takže momentálně členem v žádné OSA také nejsem. Uvidím jak se časem zabydlím na novém cvičáku (přesně ještě také nejsem rozmyšlená kam budu docházet), takže z mé strany organizace zřejmě bohužel také nepřipadá v úvahu.
Co zkusit,KK Zetor,KK Šlapanice,Agility Blansko
Ahoj všem příznivcům agility, bohužel letošní ročník MR KKChS v Jičíně nedopadl. Budou probíhat pouze samostatné závody agility. Jestli by se některá OSA ujala pořádání mistráku, pokusila bych se dohodnout alespoň nějaký sponzoring.
Díky za pochopení
Renata Půhoná