Cavalier King Charles Spaniel
klub Čech, Moravy a Slezska

← Zpět na seznam témat
4  |  0  CavalierTeam, 10.8.2009 @ 10:59
Db618379468f1f5a3d91abe5f355a8ad
0

Pro všechny, kteří by se rádi zúčastnili se svým kavalírkem výletu, či jiné akce jsme kromě diskuzního fóra na našich stránkách www.cavalierteam.com vytvořili novou stránku pro uživatele Facebooku, kterou najdete zde:
http://www.facebook.com/group.php?gid=114436176384&ref=share

78  |  0  Ing. Olga Záleská, 26.8.2009 @ 19:44
55587125d8337fba37310729eecbfcd8
0

Případní zájemci o účast na diskusním fóru www.cavalierteam.com POZOR! Tam platí přísná pravidla, "pořádek musí bejt". Následující hláška se objevila na mém monitoru, když jsem se na výše zmíněné fórum chtěla podívat:

Byli jste trvale zabanováni na tomto fóru.

Kontaktujte Administrátora fóra pro další informace.

Důvod banu: neaktivita

Tento ban byl vydán na vaši IP adresu.

Takže jsem zabanovaná, doufám, že to není nějaká ošklivá nakažlivá nemoc, ale dnes nejsem k tomu naštěstí zatejpovaná...Nesnáším tento typ mluvy.
Milá slečno Lucko, Hrevo a spol., brečet tedy kvůli zabanování vskutku nebudu. Doporučím Vám skvělý cíl pro Váš další výlet: jděte na Macháčkův palouček !
Olga Záleská

-  |  0  Lucka, 27.8.2009 @ 12:47
D914b368935a06a485908c35a12c7e32
0

Paní Záleská, teď jste mě opravdu pobavila! :-D:-D:-D

Systém je nastaven tak, že sám automaticky maže neaktivní členy, naco tam také mít dvěstě členů, kteří tam nechodí. A ano, jak píšete, pořádek být musí, jinak by to tam vypadalo jako tady, kde se lidi bojí něco napsat.

Pokud si dobře pamatuji, tak zrovna Vy jste tam byla zaregistrovaná snad půl roku a neměla jste ani tu slušnost se představit ostatním. Zato číst jejich příspěvky, to ano!

Možná máte ráda anonymitu, ale tu u nás na fóru nenajdete, tu hledejte tady. Všichni se známe z výletů a jiných akcí, rádi přijmeme i nové členy, ale takové, kteří se nebudou vydávat za člena "křemílek a vochomůrka", nýbrž za nick, pod kterým bude pravé jméno.

Zřejmě jste nepobrala podstatu našeho fóra ;-)

Forum bylo zprvu otevřeno všem, ale z důvodu spammeru, kteří forum napadali to nešlo. Teď mám na mysli roboty, ne lidi. Forum se zavřelo a přes registraci bylo dostupné opět všem. Kdo chtěl, tu registraci si udělal, je to otázka ani ne jedné minuty. A co se nestalo, lezly nám tam zvědavé paní chovatelky s bujnou fantazií, které vše několikrát překroutily a z toho "nic" se stala veliká událost a pomluvy v širokém okolí (a že se to u těch chovatelek fakt šíří rychlostí blesku:-D). Takže od té doby byla zavedena místnost pro nováčky "představte se". Je to takové pravidlo většiny diskuzních portálů, když opominu slušnost vůči ostatním, stávajícím členům. Zkrátka víte, kdo si čte vaše názory a nemusíte řešit, jestli ten a ten anonym, co tam pořád očumuje není nějaká unuděná chovatelka, která nemá nic jiného na práci, než roznášet pomluvy. A že jich bylo!

A mimochodem, ani členy, kteří se nepředstaví nemažeme, systém maže pouze ty, kteří nejsou aktivní ;-)

Já Vám zas doporučím, zkuste také někdy svým klukům dopřát pořádnou zábavu, budou Vám vděční ;-)

-  |  0  Pája, 27.8.2009 @ 13:23
0

Myslím že není problém se představit a třeba i nějakou radu poskytnout, když už se zaregistrujete.Myslím, že Lucka a spol. aspoň něco pro páníčky kavalírků dělají, výlety, různé akce na kterých je spousta her a zábavy. Zatím jsem toto nikde jinde nenašla, že by někdo pořádal.

-  |  0  Mišule, 27.8.2009 @ 13:33
0

Musím trochu reagovat na paní Zálesnou.
CavalierTeam Vás všechny zve na kavalíří výlet a na Facebook, tak opravdu netuším, proč tu paní Zálesná zmiňuje diskuzní fórum.
To, že paní Zálesná není schopná se na foru představit nebo přidat nějaký svůj její příspěvek, tak za to jí opravdu nikdo nemůže, ale v tom případě se opravdu nemůže divit, že jako neaktivního člena fórum prostě banovalo.
Možná kdyby se přidala k fóru nebo na nějaký výlet, tak by změnila názor.
Účastnila jsem se výletu od CavalierTeam a mohu říct, že jsem pro svého psa udělala jen to nejlepší a o to přeci jde ne? Nejde o to mít kupu psů, kteří budou zavření jen doma nebo je jdou páničci vyvenčit na výstavu, ale jde o to, že i ti chlupáči mají právo na pořádný život. A co je lepšího než skvěle zabité odpoledne se psy a lidmi, kteří si rozumí a mají si co říct a jejich psi se proběhnou v přírodě?

3  |  0  , 27.8.2009 @ 13:35
B0137bc9aeb04c15222feb5b19fdf537
0

Tak tohle už je vrchol drzostí-že registrace trvá ani ne minutu???bych se zasmála-taky jsem to zkoušela a nebylo možné se na fórum vůbec dostat!A proč asi?
Zde platí zajímavá pravidla - a o roznášení pomluv tu není nouze!!!
Mezi unuděnou chovatelku se tedy nepočítám a i když jsem si fórum zpočátku představovala jinak,rozhodně budu živa i běz něj.
Jo a buďte v klidu mám co dělat...a podstata vašeho fóra je mi ukradená.

-  |  0  Lucka, 27.8.2009 @ 13:38
0

:-D:-D:-D

ano, trvá méně jak minutu, ale pokud máte problémy s psaním na klávesnici, tak může trvat i déle :-D

-  |  0  Pája, 27.8.2009 @ 13:40
0

nevim proč jste tak rozčilená...je vidět že vás něco trápí a cavalier team to určitě není. Nechápu ten kdo se někam přihlásí, chce určitě debatovat a tak nevidim důvod, proč by se lidi přihlášený neměli představit a poskytnout například pokud je to zkušená chovatelka rady a tak.Naopak jsme štastní že neaktivci mají kaputo vyhazovo. Jinak výletů by jste se měla určitě zúčastnít, myslím že by vám to prospělo a hned by jste měla lepší náladu. :)

-  |  0  Pája, 27.8.2009 @ 13:47
0

i to se může některým stát že jim to trvá jednoručkou dvakrát tak déle:)

-  |  0  Mišule, 27.8.2009 @ 13:49
0

Když Vám je forum ukradené, tak proč se tedy do něj navážítě???Když mě je něco ukradené, tak se o tom ani nezmiňuji ne? Takže jde opravdu vidět, jak je vám urdené. Leží vám to v žaludku a nemůžete se s tím smířit, že tu jsou lidé, kteří si svých psů váží a dělají pro ně něco.
A co týče těch pomluv, co tu uvádíte. Je velmi zajímavé, že jste se k nim nevyjádřila. Proč tedy někoho obviňujete, že pomlouvá a přitom to neuvedete na pravou míru???

3  |  0  Jája, 27.8.2009 @ 13:51
B0137bc9aeb04c15222feb5b19fdf537
0

Děkuju za pozvání,náladu si spravím sama a
že si těch chovatelů na fóru považujete-než jsou vyloučeni?

-  |  0  Pája, 27.8.2009 @ 13:54
0

náhodou tam máme chovatelku a je naprosto úžasná a my jí ctíme a uznáváme.To vy nemůžete vědět paní Jájo:).

-  |  0  Lucka, 27.8.2009 @ 13:57
0

Paní Dorazilová, u Vás to byl problém s prohlížečem, proto se Vám nedařilo zaregistrovat. Tento problém jsme spolu řešily a nevyřešily, chyba je u Vás. Pokud používáte stoletý prohlížeč, zato my nemůžeme ;-)

-  |  0  Lucka, 27.8.2009 @ 13:58
0

oprava za Páju, pokud dobře počítám, je u nás zaregistrováno 17 chovatelek, z toho se 9 aktivně zapojuje do diskuzí ;-)

-  |  0  Dana Trávníčková, 27.8.2009 @ 14:00
0

Na fórum jsem se zaregistrovala někdy počátkem roku, to už byla registrace povinná, ale mně to nevadí. Zaregistrovala jsem se pod přezdívkou, pod kterou píši všude. Ale ve vší slušnosti jsem se představila v ,,nováčcích", ať ostatní vědí, s kým mají tu čest. Účastnila jsem se i dovolené a lepší výlet s pejskem jsem si nemohla přát. A to že někdo na fóru napíše, že se mu něco nelíbí, třeba v chovu, na výstavě? Snad má každý právo na svůj názor. Pokud to není nějaké nečestné pomlouvání, tak vo co go? A že nestojíme o chovatelky a jiné, které chodí jen vyzvídat a že se chceme navzájem znát, na tom snad není nic nenormálního. A komu se to nelíbí, tak na fórum nemusí chodit, takové lidi tam nepotřebujeme, my se chceme bavit, radit si a užívat si s pesanama. Jsou tam přihlášené i chovatelky, které na fóru normálně ,,fungují", dokáží i poradit. Takže jak vidíte, jde to, jen se musí chtít a nestydět se za své názory.

-  |  0  Pája, 27.8.2009 @ 14:03
0

Naprosto dokonale napsané:).přesně tak- my raději pocházky a zábava pro pejsky. Není nic krásnějšího než spokojený kavoušek.

-  |  0  Dana Trávníčková, 27.8.2009 @ 14:08
0

Svým příspěvkem jsem nechtěla napsat, že oprvrhuji výstavami a chovem, to ne, taky bych se k tomu chtěla jednou dobrat. Jenom nechápu,jak někomu mohou ležet v žaludku jiné aktivity. Né každá oragnizace je dokonalá, ale i tento klub dokáže pořádat pěkné a přátelské akce.

78  |  0  Ing. Olga Záleská, 27.8.2009 @ 17:36
0

Slečno Lucko,
poté, co jsem si přečetla zde uvedené reakce, tak opravdu nemám pocit, že by se někdo bál sem něco napsat. Neškodilo by si trošku zopakovat interpunkci, to ano, ale
strach nehrozí.
Považuju za důležité jasně konstatovat, že své veškeré výplody podepisuju. A počítám s tím, že si je může přečíst každý, může je "očumovat i unuděná chovatelka", jak jemně definujete Vy, může s nimi naprosto souhlasit nebo zatracovat. To je možná součást demokracie.
Slibuji, že neroznáším pomluvy, svým klukům dvounohým i čtyřnohým se snažím dopřát zábavu, většinou bez nároku na vděčnost, o které píšete. A díky celé téhle mele, ač nejsem unuděná, nebudu očumovat, dám si pozor.
Zdraví Vás
Olga Záleská a Jonáš s Oliverem.

-  |  0  Lucka, 27.8.2009 @ 20:39
0

Paní Záleská, máte opravdu jen pocit :-)

Vždyť se podívejte, přispěli krom nás 4lidé, počet shlédnutí této diskuze se blíží k 400. Tři z nich se nehodlají chovu věnovat, kdyby ano, tak by zarytě mlčeli.

Váš první příspěvek jsem vzala jako provokaci, bezduvodnou provokaci. Jak tu už někdo psal, kdyby Vám naše fórum bylo "ukradené", vůbec Vás ani nenapadne tady něco takového řešit. Natož psát takové srdceryvné příspěvky...

Pokud Vás deaktivace Vašeho účtu tak rozhodila, měla jste to řešit se mnou - vysvětlila bych Vám, jak systém funguje. Rozhodně jsem nešla a neřekla si "jo, ta tu jen okukuje, to je zvěd, tu smažeme". Musely Vám přijít aslespoň dvě informativní zprávy, které Vás nato měly upozornit. Pokud jste je neuposlechla, systém Vás automaticky a sám do x měsíců smaže. Další aktivace účtu je už možná pouze osobami, které k tomu mají kompetence.

Nechápu, proč jste tu začala řešit váš "vyhazov", když jste stejně půl roku nebyla aktivní ... kdybyste měla veliký zájem, tak se stačí slušně dohodnout a ne si vyplakávat dušičku tady - na fóru, které nemá s naším nic společného (tím se omlouvám panu adminovi za diskuzi mimo téma, ale zas na druhou stranu to spoustu lidí hodně pobavilo :-D - mě taky).

Pokud chcete diskutovat, nebo si pouze číst naše příspěvky, tak jste všichni vítání, OVŠEM pouze za podmínek, kdy se slušně představíte v sekci pro nováčky. (kdyby někoho napadlo, že uvede nepravdivé údaje a půjde se podívat, cože tam řešíme za problémy, tak má smůlu, neprojde mu to. Taky tam byli tací experti a teď na mě zkoušejí, že jim to nefunguje, že to máme porouchané, ale dokud mi neřeknou, pod jakým zabanovaným nickem vystupovali, tak s tím nemohu nic udělat. Já bych jim hlavu neutrhla, ale nedivím se, že se styděj ...).

Nevím, co bych k Vám ještě dodala, ale mou reakci na Vás jste mohla čekat - přeci jen, jsem už známá firma :-)

Přeji krásný večer,
Lucka

P.S. Enzo posílá bratříčkovi pac a pusu na čumáček

-  |  0  Pája, 27.8.2009 @ 22:12
0

Paní Záleská,
a proč by tam měli chodit lidi očumovat? Pokud víme, je to diskuzní forum a na diskuzním foru se diskutuje a ne očumuje. A pokud jsou nějaká pravidla určená tomu foru, tak by se měly dodržovat a respektovat.Je strašně zábavné jak jste z prvního obsahu který zněl jako pozvánka na výlety a na facebook dokázala vytvořit dobrou dohadovačku, která je podle mého názoru naprosto zbytečná. Měla by jste se nad sebou zamyslet, proč tu vytváříte dusno a odrazujete další návštěvníky( páníčky kavalírků) našeho mírumilovného fora. Přeji klidnou a ničím nenervovanou dobrou noc:).

-  |  0  Lucíšek, 28.8.2009 @ 00:49
0

Jestli ono to nebude tím, že paní Záleská vůbec netuší, že existuje Facebook, co to je, kde to je a k čemu slouží a proto považovala tento výraz za osobní útok proti své osobě.. Že zase Lucka na něco zve všechny ostatní, JENOM JÍ NE a to ještě VEŘEJNĚ na webu klubu :-)
Paní Záleská, myslím, že už Vám bylo vše dostatečně vysvětleno a Váš přístup k celé věci je více než paranoidní... A souhlasím s ostatními - chovatelé by se tady ze strachu otevřeně nevyjádřili. To si dovolíme jen my, co máme kavalíry především jako členy rodiny a chov je pro nás jen doplňkem života, nikoli jeho podstatou.

-  |  0  jana, 28.8.2009 @ 08:12
0

Původně jsem vůbec nechtěla reagovat.
Jaká je Vaše představa o chovatelích už je známo.
Chcete se jen hádat, proto vám nikdo neodpovídá.
Vzhledem k vašemu věku a životních zkušenostech bych prosila , alespoň o náznak slušného chování k lidem jednou tak starým. Já jsem také mladší ročník, ale nedovolila bych si takto osočovat a být drzá k někomu staršímu o dost než já.
No a tomu o unuděných chovatelkách se musím opravdu smát. Slečny která z vás má na starosti práci, manžela, děti, domácnost a k tomu dejme tomu 5 pejsků. Prosím až to zkusíte, možná taky nebudete mít čas vypisovat se po forech a rozebírat chovatele.
Ono pak ani na hromadný výlet není tolik času a taky každý nemá možnost přijet 200 km, a ještě to neznamená, že svoje psi drží doma a nic pro ně nedělá a nic si neužijí.
Opravdu nejspíš nemá smysl vám vyvracet vaše představy a tato diskuze nikam nevede, tak prosím už toho nechme.
Povídejte si na svém foru, kde si rozumíte. Toto je klubové forum a klub toho má na starosti velmi hodně a každoroční červnové setkání je důkazem, že ne pouze výstavy a bonitace.

-  |  0  Dana Trávníčková, 28.8.2009 @ 08:44
0

My jsme se hádat nepřišli. Jen jsme chtěli ostatní pozvat na výlet, či jen na pokec. To paní Záleská nás tu začala osočovat. Takže příspěvek ,,nechte toho hádání" směřujte k ní. A nevím, proč do diskuze taháte klub, o tom se tu nikdo nezmiňoval a už vůbec ne v špatném (viz konec mého prvního příspěvku. Jak jsem psala, ne vše je dokonalé, ale to ani nemůžeme chtít, ovšem tento klub se toho snaží dělat celkem dost, druhý by si z něj mohl vzít příklad.

-  |  0  Pája, 28.8.2009 @ 09:39
0

Milá Jano,

asi jste nic nepochopila. My máme k chovatelům úctu, jen oni nemají úctu k nám. A jak píšete kdo z nás má manžela...milá slečno nebo paní já mám přítele, dva psíky a spoustu zvířat okolo. Jednu fenku mám nemocnou- bere spešl léky,a mám s ní starostí až až,pracuju, studuju, mám domácnost a ještě postarší nemocné rodiče. Taky toho mám dost a své problémy by mě sem nenapadlo motat.Asi jste byla včera moc dlouho na sluníčku, protože pořád nechápete, že první naše věta byla:"pojdte se podívat na facebook". A ne hádací. A pak jsem přišly my holt Lucku bránit.Je vidět, že berete jen toto forum a pro dobrotu na žebrotu, že jsme měly snahu vás někam pozvat.A pokud někdo nemá možnost jet 200 km? Výmluva!!!Pořádají se výlety v různých koutech- jen člověk nesmí být lenochod líný. Tím končím, protože když se sem člověk podívá, tak se musí smát už od rána.

-  |  0  Zlatka, 28.8.2009 @ 10:34
0

Milá slečno Jano, opravdu jste se měla zdržet svého příspěvku. Bylo by to lepší, než psát takovéto absurdity.

Je mi 52let, mám tři děti, 5psů, pracuji na plný úvazek a ještě se k tomu všemu věnuji charitativním akcím na pomoc opuštěným pejskům. Je vám to málo? Tak budu pokračovat. Agility a dogdancing je u nás sportem číslo jedna. Každý víkend trávíme v přírodě, jezdíme po výletech a nějakých 200km pro mě opravdu není moc. Pokud to berete ze stránky finanční, zkuste si porovnat cenu nafty třeba s lístky do kina, či na jinou kulturní akci. V nejhorším případě si odpuste nový model džíns a můžete směle vyrazit na výlet. Výletu cavalierTeam jsem se osobě ještě nezúčastnila, ne proto, že bych nechtěla, ale vždy do toho přišlo nějaké hárání, nečekané povinnosti - však to znáte, zákon schválnosti.

Lidičky kolem CavalierTeamu - a že jich není málo, jsou veselá kopa, rozhodně neřeší unuděné chovatelky, proti nim se pouze obrňují a já se nedivím. Jen málo která z Vás by pochopila, že lze něco řešit i s humorem, bez stresu a zbytečných pomluv. Chodím na jejich diskuzní fórum a ač se zatím moc nezapojuji, představila jsem se a nikdo mě nevyhodil. Naopak jsem byla velmi mile přivítána a s každou "blbostí", která je pro mě jako IT amatéra veliký problém mi Lucka vždy a ochotně pomohla - tím jí ještě jednou za vše děkuji. Panuje tam opravdu moc fajn atmosféra a já se tam každý den velice moc ráda vracím - oproti tady tomu fóru, kde najdu vždy jen dohady o zbytečnostech. První příspěvek paní Záleské také beru jako provokaci, takže paní Z., pokud Vám jen přelétla mouha přes nos, tak by bylo na místě se omluvit! Znám Vás a nevěřím, že to co jste napsala jste myslela vážně, opravdu ne - a nebo za těch pár let, co se pohybuji kolem těchto psíků mám na Vás stále nepřesný názor - a to by mně velmi mrzelo ...

Píši sem anonymně, mám k tomu své důvody, chovám přes 20let a už vím, jak to v klubu chodí - nerada bych, aby mi některý z mých psů neprošel bonitací z jakéhokoli smyšleného důvodu - ano, i toto se děje, všichni o tom víme a mlčíme ...

Dokud se bude dít v chovu kavalírů to, co se děje nyní, nečekejte, že s vámi bude někdo jednat slušně. Utajené bonitace, odchovy s nemocnýi psy, CHS ve kerých mají pejsky po packy ve vlastních výkalech a moči, podvody a podvrhy nejen na výstavách. Všichni o tom víme, jen se to bojíme říci nahlas a tak tahle svinstva obcházíme. Nikdo nemá odvahu se k těmto problémům postavit čelem - kdyby to udělal, v chovu kavalírů by si už ani nevrzl. Lepší je mlčet, držím se toho i já, ovšem alespoň si uvědomuji, že tomu není tak nejlépe - jedinec to nezmění a pokud by se proti tomuto postavil, tak by mohl s chovem definitivně skončit.

A pak se divte, že vás Lucka označuje za "unuděné chovatelky", já si osobně myslím, že ne všechny pod tento pojem spadají, ovšem jsou takové, pro které je toto označení velice trefné a výstižné!

Paní, či slečno Jano, je mi 52let, tudíž jsem trošku konzervativnější, jak mladá děvčata, ovšem po přečtení všech příspěvků jsem neshledala nikde žádnou vulgaritu, či náznaky neslušného chování. Ono je možná lepší napsat trochu ostřejší příspěvek veřejně, než označovat některé lidi za zády neslušnými nadávkami.

Krásný a ničím nerušený den a víkend přeje Zlatka

-  |  0  Mišule, 28.8.2009 @ 10:38
0

Ano musím souhlasit s Pájou.
Původní záměr je pozvat všechny ty, co mají doma kavalíry, aby s námi šli na výlet, nebyla to žádná pozvánka na fórum, jen a jen na výlet, ale to VY jste nás tu začali napadat a děláte z nás ty nejhorší!!!
Jak už Lucka psala na naše fórum chodí několik chovatelek a nikdy by nás ani ne snu nenapadlo být na ně hrubé, podceňovat je nebo cokoliv jiného. Na fóru si vážíme každé zkušenosti a připomínky, ale lidé se také musí zapojit a né jen očumovat.
Nehledě na to, toto fórum je snad veřejné ne? A fórum snad slouží k tomu, aby se na něm diskutovalo. Ale jestli se pletu, tak mě vyveďte z omylu.

-  |  0  jana, 28.8.2009 @ 16:03
0

Zlatko,
měla jsem na mysli slečny co psali výše příspěvky, nikoliv všechny členy fora, kde samozřejmě jsou i lidé různého věku. Ale Jája, Pája, Mišule, či Lucka jistě nemají Váš věk.

-  |  0  Lucka, 28.8.2009 @ 17:02
0

Jano, běžte už z toho sluníčka! Váš poslední příspěvek nedává ani hlavu, ani patu ...

Obhajujete tu "starší" dámy tím, že mají rodinu, práci apod., díky čemuž nezbývá čas na výlety a podobné akce. Zlatka Vám napsala, že i ona ve svém věku stíhá jezdit po výletech a navštěvovat fórum. A Vy odpovíte, že jste měla na mysli "mladší"? To mi hlavinka trochu nebere ;-)

Krom toho, jáju můžete vyřadit, ta kope proti nám a není naše věková skupina - nic ve zlém paní Dorazilová.

On věk není vždy podstatný, ale to Vám spolu s přibývajícími léty také dojde ;-)

A sama za sebe, Jano, asi byste se divila, ale já toho času opravdu moc nemám, ale výlety pořádám ráda a pro fajn lidi, se kterými se zasměju a udělám něco jak pro sebe, tak i pro mého pejska. Můj denní plán je naplněn od 6ti od rána, až po půlnoc - mnohdy i mnohem déle. Takže si své argumenty, že má někdo spoustu času a tím pádem může jezdit na výlety nechte sama pro sebe. Pokud si svůj čas neumíte sama dobře zorganizovat, doporučuji do začátku seminář na téma: "Jak se stát pánem svého času". V jediném, v čem jste se trefila je fakt, že nemám děti, jinak jste úplně mimo mísu ;-) Zkuste si půl roku studovat vysokou školu, přitom pracovat na plný úvazek, hrát závodně squash (3x týdně tréninky, víkendy turnaje), starat se o domácnost, přítele, psa a ještě do toho všeho pořádat výlety a obhospodařovat naše webovky CavalierTeam. Není to sranda, je to náročné, ale za tu zábavu, fajn lidi, spokojené pejsky a usměvavé páníčky mi to stačí, a světe div se, dělám to zcela zadarmo - myslíte si, že by Vám klub dal něco zadarmo? takže si prosím nechte vaše ubohé narážky, nebo začnu být opravdu neslušná - protože nic jiného mě nevytočí tak, jako lidská blbost a jednoduchost!

A pokud se sem někdo přišel hádat, tak to byla paní Záleská se svým provokativním prvním příspěvkem, a pak paní Dorazilová, alias jája, která tomu dala jasnou korunku svým následným histerickým příspěvkem. A nedivte se, Vám kdyby někdo pomlouval Vaší práci, tak byste také kopala okolo sebe, ne- li víc!

Už kolikrát jsem si řekla, že dám od tohoto fóra ruce pryč, nebudu se zajímat o to, jak to tady chodí, zavřu oči před tady tím vším hnusným, co napsala Zlatka, ale nedá mi to, když vidím, jak někdo může být lhostený k takovému plemenu, jako je kavalír. Špína kolem kavalírů je a bude, dokud budete dělat, že ji nevidíte. Dámy, vždyť už nemůžete věřit ani jedna druhé ... týmovou prácí se to dotáhne nejdále, jen Vám musí o něco jít a ne jen pomlouvat druhé, roznášet drby a podvádět ...

Jsem ráda, že jsem mohla udělat místečko na internetu i pro takové lidi, kteří mají kavalírka pro radost, jako parťáka do života. Je jim jedno, jestli má o jeden zub víc, nebo míň, neřeší jestli je trochu víc kudrnatý, nebo má naopak málo chlupů. Zajímají se především o sport, ale i o to, jak udělat pejskovi život zábavnější, zdravější, plnohodnotnější. A přesně pro takové lidi je CavalierTeam, je to o týmu páníčka s pejskem, ne jen o majiteli, který si pejska všimne den před výstavou, když potřebuje vykoupat a pak ho pohladí, když vyhraje nějakou tu medaily (i u nás máme šampióny). Já jsem si myslela, že to všichni pochopili, ale ono zřejmě ne ... (pak musíte pochopit, že tam nepotřebujeme chovatelky, které se nás snaží jen pošpinit). Prioritou těchto, teď už super stránek plných informací je CHOV kavalírů, prioritou našich stránek je ZÁBAVA. My svůj účel plníme s láskou, nadšením a podctivě, možná někdy příjde čas, kdy budu moci říci to samé o klubu kavalírů.

A když jsem se tak rozepsala, tak si neodpustím jednu pochvalu, která poputuje na účet zdejšího pana admina, Libora Krále - udělal jste tu veliký pokrok, od doby, co jsem vám kdeco vytýkala, jen tak dál ;-)

Jano, už snad ani nereagujte a nebo s rozmyslem ;-) Není fér ošpiňovat jména pod anonymní přezdívkou. Kydat špínu, to by Vám šlo skvěle, ale pod svým celým jménem, s tím už máte zřejmě trochu problémy, že?

-  |  0  Mišule, 28.8.2009 @ 17:21
0

Milá Jano,
byla bych opravdu velice ráda, kdybyste mi ukázala to osočování a drzá slova, která jsme napsaly proti starším osobám???Stačí mi jen jedna jediná věte, která to dokazuje.To, že se tu pouze bráníme se jaksi pochopitelné. Uvědomte si laskavě, co píšete, než to napíšete a přečtěte si celou diskuzi ještě jednou, a pak možná pochopíte a nebudete psát takové kraviny, že mi podle vás "mladé" vlastně nic neděláme. Ano jediné co opravdu nemáme jsou asi ty děti, ale to je opravdu jen to jediné. Ale místo dětí, máme spoustu jiných povinností a starostí.

78  |  0  Ing. Olga Záleská, 28.8.2009 @ 18:15
0

Slečno Lucko,
nepřišla jsem se sem hádat, jen jsem chtěla upozornit, možná s ironií, že na Vašem fóru platí přísná pravidla. Na tomto fóru, na které právě píšu, můžu "očumovat" a nikdo mne "nezabanuje", i když budu neaktivní. Tak to opakuju ještě jednou, aby nedošlo k mýlce. Každý si na svém fóru stanoví taková pravidla, jaká mu vyhovují.
Dovolím si Vás upozornit, že kluby kavalírů nejen v Čechách, ale po celém světě pomohly znovuobnovit kavalíří chov a to zajisté s láskou, nadšením a poctivě. Takže si Vás dovolím ve vší úctě požádat, abyste zvážila svá slova"možná někdy přijde čas, kdy budu moci říci to samé o klubu kavalírů" Pan admin je také členem klubu.
Na invektivy předchozích příspěvků reagovat nebudu.
Domnívám se, že Vám ani Vašemu týmu nehrozí špinění od chovatelek (a co chovatelé ?), protože proč by Vás, kteří a které to děláte pro ZÁBAVU a ZDARMA měl někdo špinit ?
Jestli je prioritou Vašich super stránek CHOV kavalírů, jak píšete výše, tak Vám možná právě kvůli CHOVU začne jeden zub víc nebo míň časem připadat důležitý. Buďto to, nebo ono. Obojí najednou lze u psů bez PP - ale to je jiná kapitola.
Olga Záleská

-  |  0  Lucka, 28.8.2009 @ 18:24
0

"Jestli je prioritou Vašich super stránek CHOV kavalírů, jak píšete výše"

přečtěte si znovu a lépe můj příspěvek ... děkuji

-  |  0  CavalierTeam, 8.9.2009 @ 10:01
0

CavalierTeam dnes slaví 1.rok, přijďte mu všichni popřát v 8 hodin večer a 8 minut k tomu, na naše diskuzní fórum :-)

-  |  0  CavalierTeam, 9.9.2009 @ 12:02
4  |  0  CavalierTeam, 18.5.2010 @ 00:46
0

O víkendu se jde na Kunětickou horu, kdyby někdo nevěděl jak strávit sobotu, tak jste všichni zváni.

Více info zde:
http://www.cavalierteam.com/page7/page155/page148/page148.html

4  |  0  CavalierTeam, 23.6.2010 @ 11:49
0

CavalierTeam zahajuje v sobotou koupací sezónu, pojďte s námi :)

-  |  0  Gigi, 7.10.2010 @ 09:43
0

Pojďte se s námi projít po Kokořínsku!

Více info:
http://cavalierteam.com/page7/page155/page112/page112.html

Pokud chcete reagovat na předcházející přispěvky, musíte se přihlásit a nebo zaregistrovat.