Zdravím, moc se mi líbí nápad kavalíří celosvětové procházky za zdraví.
Chtěla bych se zeptat, zda mohu Váš leták umístit i na našich kavalířích stránkách: www.cavalierteam.com - určitě by se našel nějaký výletník, který by tuto akci svou přítomností podpořil. Jak v Praze, tak v Brně.
Ještě by mě zajímalo, z pohledu dalšího organizátora, zda má tato "vycházka" nějaká pravidla, např. počet účastníků apod. Z letáčku jsem pochopila, že je to v podstatě jedno. Evidují se pouze finanční příspěvky.
Předem děkuji za odpověď
S pozdravem Lucka
Samozřejmě, je to akce pro všechny. Pravidla nejsou v podstatě žádná, jen by to mělo být 13.června a nejlépe ve 12 hodin místního času. Také by vycházka měla trvat min. 1 hodinu. Předpokládám že je to kvůli takovému kavalířímu řetězu. Když u nás vyrazíme ve dvanáct, tak v Angilli (která je časově od nás +1) vyrazí vlastně v 13 hodin našeho času ... atd.
Na počtu účastníků sice nezáleží, klidně může člověk vyrazit sám s jedním kavalírem, ale čím víc, tím lépe.
Také by bylo fajn, kdyby se organizátoři přihlásili na můj mail. Pak budeme vědět a postupně budeme přidávat na stránky místa, kde výlety probíhají. A po skončení bych uvítal od každého výletu nějakou fotku, pokud budou lidé ochotní. Zase by se použily k nějaké prezentaci.
A také bych apeloval na účastníky, aby jsme se nenechali zahanbit a vybrali alespoň nějakou částku na ten výzkum. Nikdo nechce žádné závratné symy, ale vše dohromady by za Česko zase nemělo být po přepočtu třeba 20 liber, že ... Ale je to samozřejmě dobrovolné.
Tak pokud se někdo najde, napište na můj mail a postupně domluvíme podrobnosti.
Plakátek si vezměte z webu, nebo mailněte, mám ho v PDF.
Děkuju, stáhnu si z webu, ten mi bude stačit. Už jsem zkusila nadhodit toto téma mezi našimi výletníky a doufám, že z toho "něco" bude :-)