Dobrý den,
dnes se v Sehradicích (Zlínský kraj, okres Zlín) zaběhli dva kavalírci - pejsci BH a BT. Slyší na jméno Champi a Nelly. Kdyby o nich někdo něco věděl, prosím, ozvěte se na tel. 728618810. Nálezce nemine odměna.
Děkuji.
Ježiš lidi, co s těmi psy děláte?! Neřeknu když se ztratí jeden, dva ... ale tohle mi už příjde jako pandemie :-/ Co týden, to nějaký ztracený pes!
Vážený anonyme, zájmem žádného chovatele není psy ztrácet. Většinou je to nešťastná náhoda. Pro majitele je to velká rána a děláme vše pro to, abychom je našli. Tímto příspěvkem jen žádám o pomoc. Proto nechápu Váš komentář...
Milá Lenko, zpráva o tom, že někdo hledá pejska na mne vždy hodně zapůsobí. Prosím, napište, jestli se našli a jak to dopadlo. Moc držím palce ať jsou brzo doma!
Moc děkuji, Evolo. Doufám, že se brzy ukáží. Až bude něco nového, dám vědět.
Stále mě fascinuje neschopnost určitých lidí se podepsat pod své příspěvky, i když nejde o nic jiného, než vyjádření jejich názoru, za který je nikdo trestat ani kárat nebude... jenže oni sami vědí, že říkají to, co by neměli, jen aby byli hnusní a někoho jiného na**ali - a oni sami se za to stydí... Je to neuvěřitelně tragikomické... A ne nadarmo se říká, že nejhorší je srážka s blbcem.
Pejskům přeji, aby se co nejdříve dostali v pořádku zpět domů.
Milá Lenko,
moc vám držím palce, abyste oba pejsky našla zdravé a toužící být zase doma. Je to velice smutné, když se někomu něco takového stane. Nedokážu si představit co bych dělala já nebo jak bych se cítila. Z toho člověka co se nedokáže podepsat si nic nedělejte. To, že se nedokáže podepsat svědčí o jeho "kuráži". Určitě dejte vědět, jak pátrání dopadlo. Tak ještě jednou držím palce:-)
Tak naši milí pejsci se už konečně našli. Jako správní vesničané leželi mezi krávami a hnojem na místním kravíně.:)Všem děkuji za podporu...
To je skvělá zpráva že se kluci našli.
Děkuji za radostnou zprávu!