Dobrý den,potřeboval bych pomoci,hledám chovnou stanici v západních čechách,bohuzel googl nepomohl tak to skouším touto cestou.Pokud možno co nejblíže Plzni,jsem ze Stříbra.
Rád bych zakoupil kvalitního kavalíra s pp bílo šedého. Stačí webové stránky.Předem děkuji.
Alois Kačer
Dobrý den pane Kačere,
vím o jedné chovatelské stanici poblíž Plzně a to o CHS Arušava. Tady je odkaz: http://www.arusava.naspes.cz/
Jinak bílo šedého kavalírka asi neseženete... Myslím, že máte na mysli tricolora, který je bílo černý s tříslovými odznaky. CHS Arušava pokud si dobře pamatuji, tak měla vždy krásné odchovy, ale nevím, jak to tam bylo a je se zdravím. Raději se informujte.
Přeji mnoho štěstí se scháněním kavalírka "šitého" Vám na míru.
Na shledanou Klára
Překlepl jsem se myslel jsem bílo hnedého,děkuji za odkaz ,budu kontaktovat.
Dobrý den,
velice hezkýho bílohnědýho kavalírka s kvalitním pp mají nyní k odběru v CHS Bonimo,není to sice u Plzně,ale zas tak daleko taky ne.Dohoda určitě možná.Podívat se na něj můžete na www.bonimo.cz ,vrh J.
Dobrý den, pane Kačere, musím vás zklamat, ale štěňátka nyní nemám. Odchovávám pouze štěňata s PP. Pokud máte zájem o ta bez průkazu původu, jak jste mi napsal v e-mailu, tak vás musím zklamat, na těchto stránkách se inzerují pouze pejsci s PP. Pokud máte zájem, můžete se u nás kdykoli stavět, podívat se na mé fenky a popovídat si o chovu kavalírů. Přeju šťastnou ruku při hledání pejska.Luďka Siegrová
Děkuji za pozvání,moc rád se přijedu podívat,bohužel mometálne marodím,mám vyosený obratel z práce.Samozrejme preferuji s PP,jen sem se zeptal, o nic nešlo.Neberte si to prosím osobne,pokud sem se vas dotkl omlouvám se.Až budu zdravotne v pořádku budu vás opět kontaktovat,17.5 jdu na kontrolu snad budou záda v pořádku.
Alois Kačer
Plotýnky jsou mršky, to znám. Až budete v pořádku, zavolejte a domluvíme se.
Zdraví Luďka Siegrová