Fenka se nachází v karanténní stanici na Slovensku v Banskej Štiavnici, je moc krásná... nemáte někdo zájem? Pejsci v karanténních stanicích na Slovensku bohužel většinou končí po 1 měsíci uspáním...
Dobrý den
Fenečka je Daisy?Dívala jsem se na stránky a je sladká.Neváhala bych.Kavalírci si opravdu zaslouží jen to nejlepší a v útulku ji asi moc dobře není bobečkovi.
Ano jmenuje se Daisy. Ráda bych si ji vzala, bohužel doma už mám dvě kavalírky, třetí pejsek mi už u přítele neprošel... :-(
Kavalírka Daisy, o které jsme vás informovali již dříve, která se dostala na slovensku do karantény, kde jsou pejsci po měsíci pobytu uspáváni, NAŠLA NOVÝ DOMOV. Bude bydlet na Šumavě s dalšími kavalířími přáteli a snad se konečně dočká ve svém věku zasložené lásky, pohlazení a teplého pelíšku. V neděli večer by měla dorazit do Prahy a dál pokračovat na Šumavu. Bohužel nová majitelka nemá k dispozici automobil, a tak bychom chtěli touto cestou poprosit, zda by se nenašel někdo, kdo by Daisy odvezl z Prahy do nového domova.
Som veľmi rada, že sa Daisynka dostane do nového domova, trocha ďaleko, ale snáď bude šťastná, ďakujem ľuďom, ktorí sa jej ujali, chodila som ju na stránku pozerať od júla, ako som ju objavila, je milunká. Prajem všetko dobré jej a aj jej novým majiteľom a všetkým, ktorí ochotne pomohli s jej umiestnením. Veľká vďaka všetkým. Zuzana Kupcová
V současné chvíli je možnost převozu Daisy v pondělí 13.9. Praha-Strakonice. Naléhavě ale potřebujeme někoho, kdo by byl schopen fenku v neděli večer v Praze vyzvednout a nechat ji u sebe do pondělka odpoledne, kdy bych si ji vyzvedla pro další přepravu k budoucí majitelce.
Dobrý večer,jestli nemáte ještě nikoho na dopravu Deisynky,jedu 13.9.z Plzně do Prahy na letiště kolem 16hod.Můžete zavolat 777313968,ráda to udělám,můžeme se domluvit i na další dopravě.
Opravuji datum ,do Prahy jedu v neděli 12.9.a mohu si ji nechat do pondělí nebo jak bude třeba.Omlouvám se.Vlasta
Všechno to padlo, ale za 14 dnů by mělo být vše zdárně pořešeno, Vlasto děkujeme moc za nabídku
Nevadí,když bude potřeba dejte vědět.Je vidět ,že už potřebuje být doma,tak at už to klapne.Zdravím Vlasta Plzen
Vše dobře dopadlo, už je u nás. Je milá a tichá, pomalu si zvyká, smečka ji přijala dobře. Zítra jedeme na veterinu, na jednom oku má zákal, asi na něj moc nevidí a asi svrab, jinak je veselá, snad ji u nás bude dobře