Zdravím, jak vlastně dopadla celosvětová vycházka? Zajímalo by mě, kolik se u nás vybralo na ten výzkum chorob...
Vycházka jako taková dobře :-)) Většina lidí se shodla, že si to rádi příští rok zopakují. O vycházce se něco psalo tady na webu, něco ve zpravodaji. Fotografie z vycházek byly zveřejněny na tomto webu v Hlasateli a fotky ze všech vycházek zveřejnila Norma Inglis na anglickém webu.
Pokud jde o příspěvek na výzkum, vybralo se 200 liber. Tedy těsně pod, klub pouze částku navýšil tak, aby po přepočtu vyšla v celých librách. Seznam přispěvatelů vyjde ve zpravodaji příští měsíc. Peníze byly předány 22.8.2010 na Blenheim show paní Lindě Flynn.
Ostatní kluby, jak jsem se dozvěděl, přispěly zhruba stejně. Bylo to od 100 do 350 liber. Takže se nemáme za co stydět. V zahraničí spíše přispívalo více lidí ale menší částky.
Zpočátku jsem měl z této akce obavy, jak co se týká účasti, tak i o výběr finanční podpory. Naštěstí to dopadlo docela dobře, byly uspořádány 4 vycházky a účast byla ucházející. Finanční částku mohl poslat kdokoliv, nicméně se ukázalo, že ti, kteří o zdraví kavalírů nejvíce mluví a píší, nedají ani haléř. Ti kteří dali, byli zato velkorysí. Jim patří poděkování.
Celkově se vybralo přes 4000 liber - všechny akce, tombola a dražba na Blenheim show ... Výtěžek bude rozdělen mezi genetický výzkum a výzkum plodových tkání v poměru 9:1.