Děkuju webmasterovi za briskní odstranění inzerátu na prodej štěňat bez PP, který se na tomto webu včera na chvíli objevil.
Minulé pondělí jsem vezla deky do psího útulku v Buštěhradu - Bouchalce. Majitelka útulku si rozhořčeně stěžovala na paní XX z nedaleké vesnice (konkrétní jména jsem vynechala), která má velkochov bezpapíráků. Malá plemena prý už tak "nejdou", takže spíš howavarti - nyní módnější než retrívři. Přebytky malých pejsků paní XX končí na Bouchalce.
Hlavně kříženci kavalírů, čivav, jorkšírů. A bude zima.
Protože paní XX psy "netýrá", nelze proti ní zakročit. A týrání, to je složité, to musí okresní veterinární správa přijet a uvidět, že psi nejsou dostatečně živeni nebo že mají viditelné neléčené nemoci. Nějaké skučení nebo továrny na štěňata - nevadí.
Já bych chtěla poprosit webmastera, aby se podíval jestli s inzercí není někde problém. Už se mi dlouhou dobu vůbec nezobrazuje. Pouze řádek se stránkami. Mám Firefox. Děkuji.
Je strašné slyšet o utrpení pejsků i když jsou bez PP.Nejsem zastánce množení psů bez průkazu původu za účelem zisku, a také to odsuzuji.Lidé tohoto myšlení by se měli vžít do života těchto pejsků a vyzkoušet si to na vlastní kůži.
Vždy,když něco podobného čtu,tak je mi moc smutno.Bohužel jsou mezi námi lidé zlí,kteří smýšlejí jinak!!!
@Jana M.: Díval jsem se na inzerci Firefoxem verze 3.5.3. Vše OK. Vaše verze je jaká?
mám verzi 3.6.10
@Jana M - Mám stejnou verzi a vše funguje bez problémů.
Potom to bude něco v nastavení a problém bude asi jen u mě, ale na to těžko přijdu. Jukla jsem přes IE a tam se mi inzerce objevila. Díky za info.
Ještě jednou díky za pomoc - pokud by to náhodou někomu takto přestalo fungovat, tak za to může instalace filtrů Adblock Plus.
Dobrý den,
měla jsem tady inzerát na našeho prcka a chtěla bych jej smazat, akorát jsem si jaksi nevšimla žádného tlačítka pro smazání.
Děkuji za radu