Dnes 31.11.2010 v 11hod 40min odešel Argie Severní království do psího nebíčka
Tak to je smutná zpráva. Já bych jen rád připomenul, že Argie byl veliký sportovec a získal například tato ocenění: Sportovec roku 2005, Sportovec roku a Sportovní šampion 2006, Sportovec roku 2007. Do dnešního dne vede tabulku sportovců - psů s 958 body.
To je mi moc líto, pamatuji se na něj, jak krásně běhal agility a aportoval míčky.
Vždy nás zarmoutí když odejdou.Zůstaly Vám na něj určitě krásné vzpomínky a jednou se tam někde všichni s těmi našimi mazlíčky potkáme.Držte se.
Argie byl výjimečný kavalír a vždy na něj budu vzpomínat jako na úžasného aportéra balonků, které mezi jednotlivými běhy neúnavně přinášel. Odešel průkopník agility mezi kavalíry a jeho místo zůstane dlouho nezaplněno. Měj se " tam " Argie báječně a pozdravuj tam, prosím, moje holky Felinku, Týnu a Anušku. Lenka
Teprve teď jsem objevila Vaši zprávu... Moc nás to mrzí, Argiho sestřička Ambruška na něj vzpomíná-zrovna dnes je jí a Argimu by taky bylo, 12 let. Sice jsme se naposledy potkali na svodu mladých v Brně, ale pořád jsem sledovala vaše úspěchy v agility. Argie byl skvělý pes a měl skvělého páníčka.