...posílám odkaz na facebook. Tento otřesný případ byl také v nedělních zprávách 7.11. na Markíze... Fenka by už měla být v nejlepších rukách. http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/televizne-noviny/49173
Teď jsem to viděla a je mi z toho úplně špatně. Takový člověk nemá co dělat v civilizované společnosti, ale bohužel ho jakýkoliv trest zřejmě mine, protože nebude nikdy vypátrán. Děsí mě představa, že má podobných "strojů na štěňata" více a nikdo s tím nic nenadělá. Moc přeji fenečce ať aspoň zbytek života prožije v klidu u hodných lidí.
...mrkněte na video,týraná fenka Hope v dočasném opatrovaní se má skvěle, bohužel s celoživotními následky...
Je mi z takových tyranů špatně a moc smutno.To co jsem viděla je tvrdá realita a množitelů takto chovaných pejsků je jistě mnoho.Těm bych udělala to samé,nic jiného si nezaslouží.
Vykoukalová
Ty záběry jsou opravdu otřesné. Tohle nemůže žádnému zvířeti udělat normální člověk, ten musí mít duši nějaké zrůdy. Doufám, že Hope se konečně dočkala laskavé péče a natrvalo. Její jméno znamená naději, tak jí držím palce.
VIDĚLA JSEM DNESKA PŘÍSPĚVEK A MUSÍM ŘÍCT, ŽE JAKO MAJITELKA KAVALÍRKA NECHÁPU JAK NĚKDO MŮŽE TAK LASKAVÉMU, ODDANÉMU A VDĚČNÉMU ZVÍŘETI TAKOVÝM OTŘESNÝM ZPŮSOBEM UBLÍŽIT!!! PEVNĚ DOUFÁM, ŽE UŽ JE DNESKA V DOBRÝCH RUKÁCH A DOŽIJE ZBYTEK SVÉHO UŽ TAK DOST UTRÁPENÉHO ŽIVOTA V KLIDU U HODNÝCH A MILUJÍCÍCH LIDÍ!!!!
Škoda, že se tato realita netýká jen množitelů bez PP ... tohle je běžná realita i u některých chovných stanic psů s PP, takže neházejte veškerou špínu - co se týká podmínek chovu, jen na množitele, nejste na tom někteří o moc lépe.
Toto je presne tá špina chovateľov bez PP-len toľko k odkazu.